Kategorier
Snickare

Snickare i Uppsala bygger om

Den som köpt ett äldre hus som ska renoveras kan ha ett styvt arbete framför sig. Det bästa är förstås att låta en erfaren snickare i Uppsala göra jobbet.

Den som kunnat köpa ett äldre hus med potential kan befinna sig i ett lyckorus som kan förmörka realismen. Visst kan en duktig lekman göra snickerijobb men ett omfattande ombyggnadsprojekt kan bli övermäktigt. En hemmafixare har inte alltid de redskap och verktyg som behövs och saknar dessutom erfarenhet.

Vid ett renoveringsarbete behövs förvisso en snickare men även insatser från andra hantverkare som elektriker och rörmokare. Att leda ett sådant projekt är inte helt enkelt. Hantverkarna ska ju inte springa i vägen för varandra. Men ett företag som har snickare i Uppsala kan ta på sig projektet på totalentreprenad.

Snickare i Uppsala och totalentreprenad

Elsa och Peter har köpt ett äldre hus strax utanför Uppsala. Innan de kan flytta in måste huset renoveras. Köket ska byggas om och dessutom behövs en tillbyggnad. Peter beskriver projektet i entusiastiska ordalag för sin svärfar. “Du klarar ju inte att göra alla de jobben på egen hand”, menar den välmenande svärfadern. “Om jag vore som du skulle jag anlita en pålitlig snickare i Uppsala.

Vid närmare eftertanke inser Peter att hans svärfar har rätt. Han kontaktar en byggfirma i Uppsala och beskriver projektet. Det behövs inte bara snickare utan också behöriga elektriker och rörmokare innan renoveringsarbetet är slutfört. För att samordna alla insatserna tar byggfirman på sig hela projektet som en totalentreprenad.