Om oss

Vi bygger mer idag än vad vi någonsin gjort tidigare. Svensken har börjat prioritera den egna bostaden och vill skapa en unik, personlig och välkomnande sådan. Tiden då vi la pengar på bilar och resor verkar vara förbi: nu är hemmet i fokus.

Det innebär emellertid inte att alla kan snickra. För vissa faller sig allt naturligt: man kan nästan direkt se hur man ska ta sig an ett projekt, i vilken ände man ska börja och hur man ska ta sig vidare. För andra så blir detta betydligt svårare. Man har svårt att komma igång, man är rädd att göra fel och man fastnar hela tiden längs vägen. Det är de senare vi ska hjälp med den här sidan. Här kommer du att hitta värdefulla tips, goda råd och enkla steg-för-steg-guider om alla tänkbara byggprojekt. Målet är att få dig att känna en lust i att bygga, renovera och reparera olika saker i ditt hem.

Ett annat mål är att du även ska inse dina begränsningar. Ibland så måste man ta hjälp och vi ska försöka lära dig som läsare när det är läge att dra i bromsen. Att stånga sig blodig mot ett projekt tar tid, det tar kraft och energi och det kostar extremt mycket pengar. Dessutom sliter det på relationer också. Vi ska gå igenom projekt som kräver hantverkare – och även visa hur du hittar bra sådana.

Här kommer du, kort och gott, att hitta det du behöver för just ditt byggprojekt och din renovering. Vi är den verktygslåda du behöver. Välkommen!