Kategorier
Renovering

Förenklande badrumsrenovering i Stockholm

Det är vanligt i Stockholm idag att slå ut väggar för att göra större badrum. Ovanligare är att en badrumsrenovering handlar om att göra rummet mindre.

När ett företag i Stockholm fick en beställning på att renovera ett badrum var det inte av det vanliga slaget. Kunden som hette Anders hade precis köpt ett nytt hus och ville ändra badrummet. När hantverkare kom dit för att prata med Anders och se vad kunden önskade möttes de av ett vackert badrum.

Vad andra hade blivit överlyckliga över var allt för flådigt för deras kund. Istället hade han berättat att han ville dela av det stora badrummet och skapa ett litet badrum precis så stort att en toalett, dusch och ett handfat fick plats. En vägg skulle sättas upp så att den resterande delen av det stora badrummet blev ett litet kontor.

Badrumsrenovering gav extra rum

De förklarade för Anders att ett mindre badrum skulle kunna sänka värdet på fastigheten. Trots detta var det vad han önskade. Huset skulle trots allt få ett extra rum även om det var litet och för honom gjorde det en stor skillnad. Anders jobbade nämligen hemifrån och behövde det extra utrymmet.

Byggföretaget var tacksamma för att Anders valt att anlita företag för badrumsrenovering i Stockholm då detta var en intressant och annorlunda twist på något de gjort många gånger. Det skulle bli roligt att göra denna omvända renovering. De kunde även se det positiva i att göra på detta vis, precis som Anders gjorde.