Kategorier
Garderob

Speciell och platsbyggd garderob i Stockholm

För den duktiga hantverkaren är det inget problem att bygga en platsbyggd garderob i Stockholm. Något som kan göra stor skillnad när det kommer till förvaring.

Agneta älskade det nya huset. Det hade varit helt nyrenoverat när de flyttade in. Något som hade varit en förutsättning för att de skulle köpa. Allt hade känts perfekt. Det var inte förrän det gått en tid som det började poppa upp saker som Agneta ville ändra. Maken Tom var annars nöjd med det mesta.

Det som Agneta kämpade med en del var förvaring. Hon hade snart insett att det inte var så mycket förvaringsmöjligheter som hon först trott. Eller troligtvis var det så att hon hade mer kläder och saker än hon hade någon aning om. Hon var i desperat behov av mera förvaring men visste inte riktigt vad hon skulle göra.

Hon bestämde sig för att fundera över det under den semester som hon och maken skulle ha. Under två underbara veckor skulle de njuta av sol och god mat i den grekiska övärlden. Förhoppningsvis hade hon fler idéer när hon väl kom tillbaka till huset igen och kunde då sätta igång med sina nya planer.

Platsbyggd garderob överraskade

Semestern innehöll allt paret kunde ha önskat sig och väl utvilade reste de tillbaka till Sverige igen. Från flygplatsern tog de bilen som de ställt på långtidsparkeringen och åkte hem. Trött klev Agneta in i hallen för att ta av sig kläderna. Först när maken öppnade en skjutdörr som tillhörde en garderob reagerade hon.

Under trappen, som ledde upp till andra våningen hade en platsbyggd garderob blivit byggd av en firma i Stockholm. Den löpte längs hela väggen som var säkert fem meter lång. Med munnen öppen stirrade hon på sin make som bara log. Det visade sig att han bokat in en hantverkare för en månad sedan.

Hon hade fått en platsbyggd garderob i hallen. Där fanns plats att hänga jackor och dylikt och lådor där det kunde förvaras allt från handdukar och filtar till mössor, vantar och halsdukar.  Ännu en överraskning väntade när hon klev in i sovrummet. Där fanns ännu en platsbyggd garderob och trots att det var kväll var all trötthet som bortblåst. Här nedan på webbplats: platsbyggdgarderobstockholm.se kan du hitta mer information samt tips om platsbyggdgarderderob.