Kategorier
Okategoriserade

Spara pengar på renovering med golvslipning i Uppsala

Ibland behövs inte renovering för att hemmet ska få en uppfräschning. Golvslipning av ett företag i Uppsala minskar renoveringskostnaderna. Golvet blir lika fräscht som om det vore nytt.

Nu skulle det äntligen bli av. Det gamla fula golvet i vardagsrummet skulle bytas ut och rummet få en ordentlig uppfräschning. Ingen i familjen Eriksson var vana vid liknande projekt och bad därför en golvläggare att komma och titta på rummet och ge lite tips.

Det som hände hade de inte väntat sig. Nils, som golvläggaren hette, frågade om han fick ta bort en list för att se hur det såg ut under den gamla mattan. Vilket han givetvis fick. Oj, sade han och paret befarade det värsta, “Titta här, vilket vackert trägolv.” Mycket riktigt, under den gamla plastmattan låg ett parkettgolv.

Huset fick som ett nytt golv med golvslipning

Nog såg golvet bra slitet ut. Han kunde inte mena allvar? De visade sig att det var precis vad han gjorde. Han förklarade att med golvslipning och lackning kunde han återställa golvet till sin forna glans.

Den fantastiska upptäckten var inte bara som att hitta en vacker gåva. Dessutom var nya lister det enda material de skulle behöva köpa förutom lacken. Pengarna det skulle kosta med golvslipning gick mest till själva jobbet. Till och med där dök det upp en överraskning. De kunde använda sig av ROT-avdrag som var ungefär 30% av arbetskostnaden.

Pengarna de sparat kunde de istället lägga på nästa renovering. Då var det kökets tur att få lite extra kärlek. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: https://www.golvslipninguppsala.nu/