Kategorier
Sanering

Sanering gjorde stor skillnad i Norrköping

Man tänker oftast på mögel och asbest när man hör ordet sanering. Men det kan faktiskt vara så att den sanering som görs i Norrköping handlar om lukt.

Lägenhetsinnehavaren hade inte varit hemma på länge och nu hade familjen fått veta att mannen som bott där låg på sjukhus. Hyran hade inte blivit betald och därför hade kronofogden blivit inblandad. Men innan det gick för långt ville Lena, som var syster till hyresgästen, ta sig en titt på lägenheten och se om det fanns något som hon kunde göra på egen hand.

Redan när de gläntade på dörren visste de vad som var fel. Det luktade av fimpar och cigarettrök i hela lägenheten. Förutom det var lägenheten fin. Lite stökig, men annars i bra skick. Men Lena visste att det inte skulle gå att få bort doften bara genom att öppna fönstren här behövdes något betydligt kraftfullare göras.

Sanering – ett faktum

Efter att hon sett lägenheten ringde hon till bostadsrättsföreningen. Den första personen i andra änden av telefonen frågade var om det behövdes en sanering av lägenheten i Norrköping. Lena blev först upprörd men lugnade sig när hon förstod att de visste att lägenheten var inrökt och att man kunde göra en sanering för att få bort doften. Det var något helt nytt för henne som hon genast började ta reda på mer om.

Efter att ha konstaterat fakta hyrde hon in en saneringsfirma som skulle göra sitt yttersta för att få bort röklukten. Något som hon var tveksam till att det skulle lyckas. Så när hon kom till lägenheten nästa gång och all odör var borta blev hon mållös. Lägenheten var fin och luktade gott. Den var visserligen inte nyrenoverad men skulle bli ett fint hem inom en snar framtid för någon som var sugen på att renovera.

Mer information och tips för dig om sanering kan du hitta på webbsida: saneringnorrköping.nu